• Ново
2 в 1 stylus писалка за Мобилни Телефони, Таблети Сензорни Екрани, Преносим Диск с Дръжка и Здрав Капацитивен Стилус Универсален(сребро)

2 в 1 stylus писалка за Мобилни Телефони, Таблети Сензорни Екрани, Преносим Диск с Дръжка и Здрав Капацитивен Стилус Универсален(сребро)

Buyers rating:
BGN 56.72

Брой продукти

2 в 1 Дизайн на писеца : еднопосочен-дисков върха на писалката с висока точност и чувствителност и без забавяне, на другия край-здрава конденсаторная плат, подходяща за нормална употреба. 2 в 1 Дизайн на писеца : еднопосочен-дисков върха на писалката с висока точност и чувствителност и без забавяне, на другия край-здрава конденсаторная плат, подходяща за нормална употреба.Висока точност : Благодарение на бързото и чувствительному отклику тази цифрова писалка ви позволява лесно да рисува и добавяне на сянка, точно и чувствително.Лесна употреба : Този стилус може лесно да се свърже към екрана.Той може да изпълнява основни функции за запис без софтуерни настройки или връзки.Лек и портативен : Дръжка лека по тегло и компактен, можете да я поставите в чанта и да вземете със себе си навсякъде , удобно и практично.Широка съвместимост : Благодарение на широкия спектър от приложения на тази писалка може да се използва за мобилни телефони, маси и други сензорни устройства.Функция : 1. [Дизайн 2 в 1] Един край - дисков върха на писалката с висока точност и чувствителност и без забавяне, на другия край - здрава конденсаторная плат, подходяща за нормална употреба. 2. [Висока точност] Благодарение на бързото и чувствительному отклику тази цифрова писалка ви позволява лесно да рисува и добавяне на сянка, точно и чувствително. 3. [Лекота на работа] Този стилус може лесно да се свърже към екрана.Той може да изпълнява основни функции за запис без софтуерни настройки или връзки. 4. [Лекият преносим] Дръжка лека по тегло и компактен, можете да я поставите в чанта и да вземете със себе си навсякъде , удобно и практично. 5. [Широко съвместим] С широк спектър от приложения, тази писалка може да се използва за мобилни телефони, маси и други сензорни устройства.Как да използвате : Използвайте директно Спецификация : Тип елемент : стилус Материал : алуминиева сплав Област на приложение : сензорни устройства, като мобилни телефони и таблети Функция : еднопосочен-дисков върха на писалката с висока точност и чувствителност и без забавяне, който е много подходящ за въвеждане на ръкописен текст и детайлно рисуване; на Другия край - Здрава конденсаторная тъкан, която е много подходяща за нормална употреба, като превъртате уеб страници и Списък с игри на пакета : 1 х Стилус.

Други функции

Item Type:
Stylus Pen
Material:
Aluminum Alloy
Application Scope:
Touch Devices Such As Mobile Phones and Tablets
Function:
One End is a Disc Pen Tip with High Accuracy and Sensitivity and No Lag, Which is Very Suitable for Handwriting and Detailed Drawing; the Other End is a Durable Capacitor Cloth, Which is Very Suitable for Normal Use, Such As Scrolling Web Pages and Games
Package List:
1 x Stylus Pen :

Най-добри сделки